Wij brengen jou in beeld:

Een videoquote, een verslag van een optreden en of concert of een uitgebreid interview dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Sinds 2007 schuimen we het land af om hiervan beelden te maken en te monteren.

Productvoorstellingen, bedrijfsreportages en presentaties

Jouw bedrijf lanceert een nieuw product of dienst en je het is iets wat iedereen moet weten. Presenteer je nieuwe toestel, product of dienst in een video die makkelijk op sociale mediakanalen zoals Facebook en YouTube verspreid kan worden.

Evenementreportages

Als organisator van evenementen wil je natuurlijk een blijvende herinnering hiervan in de vorm van een sfeerreportage. De voorbije jaren schuimden we wekelijks zowel de grote als kleine festivals als de kleinere culturele evenementen af om hiervan een korte reportage te maken voor lokale televisiezenders. Veelzeggende sfeerbeelden afgewisseld met reacties van de bezoekers zorgen ervoor dat de volgende editie van jouw evenement een nog groter succes worden.

Montages

Een verhaal met beelden vertellen kan (bijna) iedereen. Maar een verhaal met beelden vertellen dat van het begin tot het einde boeit en de aandacht vast houdt is een kunst. Doorheen de jaren hebben we die kunstvorm moeiteloos eigen gemaakt. Of het nu het verhaal is dat verteld wordt aan de hand van aangeleverde beelden of bestaande stockbeelden, wij maken er een afgewerkt geheel van.

Stockvideo

Wij produceren ook videobeelden die in internationale producties gebruikt worden. Zo werden door ons gemaakte beelden al gebruikt in reclames, nieuwsreportages en virale video’s van ondermeer HitRECord. Een uitgebreide selectie van onze stock videos worden aangeboden via Pond5. Pond5.com.