Wij leveren jouw teksten.

Sinds 2000 zijn we volop bezig met het maken van teksten die voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden. We zetten onze diensten even op een rijtje.

Copywriting

Of je nu op zoek bent naar een wervelende tekst voor op jouw (bedrijfs)website, een tekst of artikel nodig hebt om een nieuw product of dienst te lanceren of een goedgeschreven perstekst nodig hebt, bij ons kun je hier allemaal voor terecht.

Journalistiek

Sinds 2001 publiceren we Gaylive.Be een blog vol met artikels en video’s voor de Vlaamse LGBT-gemeenschap. Daarnaast hebben we jaren de dagelijkse nieuwsverzorging gedaan van verschillende websites waarvoor we aangeleverde persberichten verwerkten. De laatste jaren leveren we ook eigen verslaggeving, in zowel tekst, video als audio aan zowel lokale als nationale media en persagentschappen.

Shownotes

Heb jij een eigen podcast of vlog en zoek je een manier om nog meer luisteraars of kijkers te bereiken dan zijn de shownotes per aflevering een goede manier. Hierin geef je naast een korte beschrijving van de aflevering ook een overzicht van de besproken topics gestoffeerd met enkele quotes uit de aflevering.

Bekijk een voorbeeld van shownotes voor een podcast.